Lietuvos rinkai siūlome tik aukščiausios kokybės produktus iš profesionaliausių tiekėjų

Žuvis ir jūros gėrybės

Visa mūsų žuvis, jūros gėrybes bei ėriukų mėsą atkeliauja Iš gamta turtingos Islandijos:

* Visa žuvis gaudoma šaltose, švariose, neužterštose vandenyno gelmėse prie Islandijos krantų.

* Perdirbimo procese naudojamas kristalino skaidrumo Islandijos vanduo.

* Perdirbant žuvį nenaudojami jokie papildai, todėl pati žuvis yra 100% natūralus produktas.

* Išskirtinis aukštos kokybės rodiklis yra perdirbamos žuvies šviežumas ir šaldymo būdas.

* Ėriukų mėsa užšaldyta nenaudojant jokių papildų ir konservantų.

 

Mūsų modernioji aukštos technologijos islandiškos žuvies apdorojimo įmonė buvo įkurta 1980 metais. Įmonė apdoroja ir paruošia šaldytą ir šviežią islandišką žuvį bei jūros gėrybių produktus. Greitai užšaldoma, be kaulų ir odos menkės filė, buvo įmonės pagrindas nuo pat įkūrimo.

Mūsų islandiška žuvis bei jūros gėrybės, daugiausiai būdavo eksportuojamos į Jungtines Amerikos Valstijas bei Didžiąją Britaniją. Isfiskur ehf. Įmonė yra gavusi daugybę apdovanojimų dėl islandiškos žuvies produktų kokybės. Didžiausias kompanijos tikslas visada buvo aukščiausios kokybės standartas, kad patenkinti klientų lūkesčius.

Gerai ištreniruotas kompanijos personalas, laikosi griežtų kokybės reikalavimų ir užtikrina jog apdorojant produktus, laikomasi visų higienos reikalavimų. Taigi produktų kokybė yra garantuojama dėl pastovios, efektyvios kontrolės ir testų, vykstančių visų perdirbimo etapų metu.

Mūsų žuvis yra nedelsiant užšaldoma iki -45° C. Menkė yra supakuojama į vakumą ir sudedama į kartonines dėžutes. Tik greitas ir gilus užšaldymo būdas išlaiko žuvį ekologiškai gryna, todėl, kad šis metodas nereikalauja jokių cheminių procesų apdorojant produktus.

Tik toks apdorojimo būdas užtikriną aukščiausią kokybę.

Kiauliena

Iberico Bellota

Iberico kiauliena tiekiama iš „Agroibericos DeRaza“, sėkmingiausių kompanijų Ispanijoje, kurios tiekia šviežią, rūkytą, bei vytintą Iberico mėsą.

Kompaniją įkūrė Reguni Diaz Del Rio 1996 metais. Kompanija yra kvalifikuota, kaip auginanti kiaules pagal aukščiausius standartus. Šiuo metu, De Raza turi 65 ūkius , kuriuose auginamos kiaulės „Iberico“ ir „Sus mediterranceus“.

Genetinė charakteristika leidžia šioms „Iberico“ kiaulėms kaupti didelius lipidų kiekius, kurie įsiskverbia į raumenų masę ir suteikia marmuringumą, dėl kurio ši kiauliena yra tokia sultinga.

Iberico „Bellota“ (Maitinta gilėmis) – nuo 18 iki 24 mėnesių šios kiaulės ganosi laisvai ąžuolų miškuose Ispanijoje. Maitinasi žole, grybais, vabalais, vaistažolėmis – viskuo ką galima rasti natūralioje gamtoje. Atėjus kovo mėnesiui prasideda gilių kritimo sezonas tuomet kiaulės maitinasi tik GILĖMIS.  Šis budas kiaulienai suteikia riesutini, žemišką skonį ir aromatą. Iberico „Bellota“ riebaluose yra daugiau kaip 55% oleino rūgšties (mononesočiųjų riebalų rūgščių). Turi daug baltymų, vitaminų B1, B6, B12 ir folio rūgšties, kuri yra ypač naudinga nervų sistemai ir gerai smegenų veiklai. Taip pat turi daug vitamino E, yra galingas antioksidantas, turi daug naudingųjų cheminų elementų, tokių kaip varis – būtinas kaulams ir kremzlėms, kalcio, geležies, cinko, magnio, fosforo ir galiausiai – seleno ! Selenas stiprina organizmo imuninės sistemos sugebėjimą pasipriešinti infekcijoms.

Jautiena

Black Angus jautiena iš Jungtinių Amerikų Valstijų su USDA sertifikatu

Mūsų JAV USDA „Black Angus“ jautiena – tai laisvai besiganančių galvijų mėsa. Maitintų žole bei užbaigiamąja 250 dienų specialia dieta susidedančia iš kviečių, miežių ir kukurūzų be GMO. Augimo procese nenaudojami jokie antibiotikai ar hormonai. Nepriklausomas JAV žemės ūkio departamentas (USDA) tikrina ir ženklina eksportuojamus galvijų mėsą. Tik tokia jautiena, kuri atitinka šių nepriklausomų sertifikavimo programų griežtus kriterijus, gali turėti prekės ženklinimą USDA. Šis ženklinimas neabejotinai garantuoja aukščiausią kokybę rinkoje! Mūsų USDA “Black Angus” atkeliauja tik iš geriausiu fermų Jungintėse Amerikos Valstijose („Creek Stone“, IBP“, „Nacional Beef“). „USDA“ vertinimas reikalauja priežiūros ir įvairių bandymų, kurie yra daug griežtesni nei nesertifikuotų, programų. Mūsų tiekėjai ypač saugo „Black Angus“ veislės genetinį grynumą, taip išlaikydami geriausias genetines šios veislės savybes: intencyvų marmuringumą bei nuoseklią, pastovią mėsos kokybę.

Australijos AACO Wagyu jautiena

Mūsų puikios kokybės “Darling DownsWagyu” yra iš vienos seniausių Australijos kompanijų – AAco (Australian Agricultural Company), kuri buvo įkurta 1824. AAco yra viena labiausiai patyrusių ir reikliausių kompanijų Australijoje tiekiančių Wagyu. . AAco “Darling Downs Wagyu” yra atpažįstamas, kaip geriausias wagyu mėsos prekinis ženklas Australijoje. AAco bandas sudaro tik aukščiausią pripažinimą gavę patinai ir patelės iš Pasaulyje geriausios skaitomos Japonijos Wagyu veislės.

Wagyu galvijai turi genetinį palikimą marmurinei medžiagai, šie galvijai yra maitinami specialia grūdų dieta. padidėjęs marmuringumas taip pat pagerina nesočiųjų riebalų santykį su sočiaisiais. Mūsų “Darling Downs Wagyu ” turi daug didesnį procentą OMEGA-3, OMEGA-6 negu įprastinė jautiena.

Šie galvijai ne tik gimsta tačiau ir yra auginami natūralioje, švarioje aplinkoje. Šiems galvijams yra suteikiama didžiausia įmanoma priežiūra ir mitybos galimybės, visą jų ganymo periodą. Galutiniame produkte, visa tai atsispindi! Ganymosi vieta “Aronui”, yra “Darling Down” regiono širdyje. Šios ganymosi vietos reputacija nepriekaištinga. Ji pasaulyje vertinama kaip viena geriausių specializuotų vietų auginti Wagyu. Be viso to, yra griežtai laikomasi galvijų mitybos normų – jokių augimą skatinančių hormonų, priedų – tik griežta kontrolė kuriai pritartų net ir Japonijos Wagyu meistrai.

Japonijos čempionė Miyazaki jautiena

Pristatome mūsų asortimento FLAGMANĄ – Japonijos  čempioną net TRIS kartus iš eilės (2007, 2012, 2017) – „Miyazaki Gyu“ (Japan).

Regionas/Perfektūra – Miyazaki

Veislė – Japonijos juodasis

Maitinimo dieta susideda iš – kukurūzai, miežiai, Soja, sėlenos, kviečiai, anakardžio riešutų miltai, tapijokos miltai, liucernos, kalcio karbonatas, cukranendrių išspaudos granulių ir pieno rūgšties bakterijų derinys.

Šia dieta galvijai būna maitinami vidutiniškai 900 dienų, tai net 8 kartus daugiau nei taikoma dieta kokybiškiems jaučiams iš kitų šalių!

Miyazaki gyu tapo čempionu „National Competitive Exhibition of Wagyu 2012“. Paroda „National Competitive Exhibition of Wagyu“ vyksta kas penkerius metus. Paskutinė vyko 2012 m. Taip pat buvo vadinama „WAGYU grožio kokursu“. Iš devynių vertinimo kategorijų mūsų Miyazaki laimėjo penkias. Laimėti šį konkursą yra kiekvieno ūkininko svajonė Japonijoje, Miyazaki jautienos laimėjimai įrodo puikų šios jautienos periodiškumo ir aukščiausios kokybės išlaikymą, bet bėgant metams! Šis pasiekimas aiškiai parodo jog japonai laiko Miyazaki geriausia jautieną šalyje, netgi geresne už garsiąją Kobės jautieną!

Sveikas Wagyu ! – „Miyazaki Gyu“ turi daug Oleino rūgšties. Vidutiniškai 49,2%. Oleino rūgštis yra plačiai paplitusi gamtoje. Didžiausi oleino rūgšties šaltiniai yra avokadai, alyvuogių aliejus, Stalo alyvuogės ir rapsų aliejus

Į viršų
Prekių krepšelis
Uždaryti
  • Prekių krepšelyje nėra.
Mes naudojame slapukus, kad užtikrinti sklandų parduotuvės veikimą šioje svetainėje. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis.