Užsakymai nemokamai pristatomi į namus
Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
0.00
Krepšelis
0.00
Apie produkciją
Lietuvos rinkai siūlome tik aukščiausios kokybės produktus iš profesionaliausių tiekėjų

Žuvis ir jūros gėrybės

Didžioji dalis mūsų žuvies ir jūros gėrybių atkeliauja iš nuostabių Islandijos vandenų:

* Visa žuvis gaudoma šaltose, švariose, neužterštose vandenyno gelmėse prie Islandijos krantų.

* Perdirbimo procese naudojamas kristalino skaidrumo Islandijos vanduo.

* Perdirbant žuvį nenaudojami jokie papildai, todėl pati žuvis yra pilnai natūralus produktas.

* Išskirtinis aukštos kokybės rodiklis yra perdirbamos žuvies šviežumas ir šaldymo būdas.

Moksliniai tyrimai rodo, kad Islandijos vandenys yra mažiausiai užteržti, todėl šios šalies žuvys yra vienos sveikiausių ir vertingiausių pasaulyje. Tai sudaro puikias sąlygas vystytis žuvies populiacijoms.

Mūsų žuvies ir jūros gėrybių tiekėjai laikosi griežtų reikalavimų nuo žuvies pagavimo iki apdorojimo. Procesas nuo žuvies pagavimo iki užšaldymo trunka ne ilgiau 24 valandų. Tai užtikrina jog atšildytas produktas bus šviežias Jūsų namuose ar restorane!

Islandijos žuvis vertinama kaip viena geriausių visame pasaulyje, savo asortimente ją turi daugelis TOP klasės restoranų!

Mūsų žuvies produktuose iš Islandijos vandenų gausu Omega 3, Omega 6 ir astaksantino!

Atraskite nuotabią žuvį iš Islandijos vandenų!

Kiauliena

Iberico Bellota

Iberico kiauliena tiekiama iš „Agroibericos DeRaza“, sėkmingiausių kompanijų Ispanijoje, kurios tiekia šviežią, rūkytą, bei vytintą Iberico mėsą.

Kompaniją įkūrė Reguni Diaz Del Rio 1996 metais. Kompanija yra kvalifikuota, kaip auginanti kiaules pagal aukščiausius standartus. Šiuo metu, De Raza turi 65 ūkius , kuriuose auginamos kiaulės „Iberico“ ir „Sus mediterranceus“.

Genetinė charakteristika leidžia šioms “Iberico” kiaulėms kaupti didelius lipidų kiekius, kurie įsiskverbia į raumenų masę ir suteikia marmuringumą, dėl kurio ši kiauliena yra tokia sultinga.

Iberico „Bellota“ (Maitinta gilėmis) – nuo 18 iki 24 mėnesių šios kiaulės ganosi laisvai ąžuolų miškuose Ispanijoje. Maitinasi žole, grybais, vabalais, vaistažolėmis – viskuo ką galima rasti natūralioje gamtoje. Atėjus kovo mėnesiui prasideda gilių kritimo sezonas tuomet kiaulės maitinasi tik GILĖMIS.  Šis budas kiaulienai suteikia riesutini, žemišką skonį ir aromatą. Iberico „Bellota“ riebaluose yra daugiau kaip 55% oleino rūgšties (mononesočiųjų riebalų rūgščių). Turi daug baltymų, vitaminų B1, B6, B12 ir folio rūgšties, kuri yra ypač naudinga nervų sistemai ir gerai smegenų veiklai. Taip pat turi daug vitamino E, yra galingas antioksidantas, turi daug naudingųjų cheminų elementų, tokių kaip varis – būtinas kaulams ir kremzlėms, kalcio, geležies, cinko, magnio, fosforo ir galiausiai – seleno ! Selenas stiprina organizmo imuninės sistemos sugebėjimą pasipriešinti infekcijoms.

Jautiena

Black Angus jautiena iš Jungtinių Amerikos Valstijų su USDA sertifikatu

Mūsų JAV USDA „Black Angus“ jautiena – tai laisvai besiganančių galvijų mėsa. Maitintų žole bei užbaigiamąja 250 dienų specialia dieta susidedančia iš kviečių, miežių ir kukurūzų be GMO. Augimo procese nenaudojami jokie antibiotikai ar hormonai. Nepriklausomas JAV žemės ūkio departamentas (USDA) tikrina ir ženklina eksportuojamus galvijų mėsą. Tik tokia jautiena, kuri atitinka šių nepriklausomų sertifikavimo programų griežtus kriterijus, gali turėti prekės ženklinimą USDA. Šis ženklinimas neabejotinai garantuoja aukščiausią kokybę rinkoje! Mūsų USDA “Black Angus” atkeliauja tik iš geriausiu fermų Jungintėse Amerikos Valstijose („Creek Stone“, IBP“, „Nacional Beef“). „USDA“ vertinimas reikalauja priežiūros ir įvairių bandymų, kurie yra daug griežtesni nei nesertifikuotų, programų. Mūsų tiekėjai ypač saugo „Black Angus“ veislės genetinį grynumą, taip išlaikydami geriausias genetines šios veislės savybes: intencyvų marmuringumą bei nuoseklią, pastovią mėsos kokybę.

Mollendo Wagyu jautiena iš Čilės

Mollendo – tai tik geriausios ir išskirtinės jautienos augintojas iš Čilės. Nuo kompanijos pradžios Molleno koncentruojasi tik aukščiausios kokybės jautienoje, jos auginime, mityboje ir realizavime.

Kuom Mollendo Wagyu išsiskiria iš kitų Wagyu auginotjų pasaulyje?

Išskirtinės aplinkos sąlygos.

Mollendo galvijai yra auginami pietinėje Čilės dalyje. Šios žemės yra išskiriamos dėl savo ypatingos aplinkos ir sanitarinių kondicijų.

Andės kalnai, Atakamos dykuma ir ramusis vandenynas izoliuja Čilėje auginamus gyvūnus nuo įvairių plintančių ligų. Be visa to klimato sąlygos įtakoja grudų, kukurūzų ir kitų sudedamųjų galvijų dietos produktų puikų užauginimą.

Šie Wagyu galvijai 6 mėnėsius natūraliai gąnosi gamtoje, o kitus 18 mėnesių jie maitinami subalansuota dieta.

Mėsos skerdime ir išpjaustyme laikomąsi visų aukščiausios kokybės standartų. Skedimo būdas – halal.  Dėl šių standartų Čilės Mollendo Wagyu galima eksportuoti į didžiąsias rinkas.

Mollendo Wagyu jautienai yra suteiktas PABCO A sertifikatas, kuris patvirtina, kad jautiena be hormonų ir antibiotikų.

Mollendo jautiena puikaus ir išskirtinio skonio, maitinimo dieta užtikrina intensyvų marmuringumą mėsoje, ko pasekoje mėsa yra itin minkšta ir sultinga.

Grynakraujė Japonijos Wagyu jautiena

Pristatome mūsų asortimento FLAGMANĄ – Japonijos  čempioną net TRIS kartus iš eilės (2007, 2012, 2017) – “Miyazaki Gyu” (Japan).

Regionas/Perfektūra – Miyazaki

Veislė – Japonijos juodasis

Maitinimo dieta susideda iš – kukurūzai, miežiai, Soja, sėlenos, kviečiai, anakardžio riešutų miltai, tapijokos miltai, liucernos, kalcio karbonatas, cukranendrių išspaudos granulių ir pieno rūgšties bakterijų derinys.

Šia dieta galvijai būna maitinami vidutiniškai 900 dienų, tai net 8 kartus daugiau nei taikoma dieta kokybiškiems jaučiams iš kitų šalių!

Miyazaki gyu tapo čempionu “National Competitive Exhibition of Wagyu 2012”. Paroda “National Competitive Exhibition of Wagyu” vyksta kas penkerius metus. Paskutinė vyko 2012 m. Taip pat buvo vadinama “WAGYU grožio kokursu”. Iš devynių vertinimo kategorijų mūsų Miyazaki laimėjo penkias. Laimėti šį konkursą yra kiekvieno ūkininko svajonė Japonijoje, Miyazaki jautienos laimėjimai įrodo puikų šios jautienos periodiškumo ir aukščiausios kokybės išlaikymą, bet bėgant metams! Šis pasiekimas aiškiai parodo jog japonai laiko Miyazaki geriausia jautieną šalyje, netgi geresne už garsiąją Kobės jautieną!

Sveikas Wagyu ! – “Miyazaki Gyu” turi daug Oleino rūgšties. Vidutiniškai 49,2%. Oleino rūgštis yra plačiai paplitusi gamtoje. Didžiausi oleino rūgšties šaltiniai yra avokadai, alyvuogių aliejus, Stalo alyvuogės ir rapsų aliejus

Jack's Creek Wagyu Jautiena iš Australijos

Jack Creeks tai aukščiausios kokybės Wagyu jautiena iš Australijos. Dar 2019 metais Jack Creeks gamintojai laimėjo ir buvo nominuoti net keliolikai produktų World Steak Challenge konkurse. Todėl Jack Creeks pripažįstama viena geriausių Wagyu jautienų auginamų ne Japonijoje.

Jack Creeks įmonė buvo vieni pirmųjų, kurie pradėjo auginti ir veisti Wagyu galvijus Australijoje. Jaučiai ganosi ir auga išskirtiniuose Liverpulio lygumuose Australijoje. Pirmuoju gyvenimo periodu visi Jack Creeks galvijai ganosi ir maitinasi natūralioje ir švarioje aplinkoje, rytų Australijoje.

Antruoju gyvenimo periodu Jack Creeks galvijai maitinami apie 400 dienų subalansuota grudų dieta, be jokių hormonų ir antibiotikų. Specialios dietos dėka jautienoje susifomuoja ypač didelis marmuringumas .

Visas auginimo, veisimo ir mitybos proceso rezultatas puikiai atsispindi galutiniame produkte. Ši jautiena itin pamėgta ir vertinama geriausių pasaulyje restoranų, o jos laimėjimai nepalieku abejingų.

Alvyguogėmis maitinta (Olive Fed) Wagyu Jautiena

Procesas, kurio metu galvijai yra matinami alyvuogėmis yra mažiausiai teršiantis aplinką lyginant su kitomis mitybos alternatyvomis.

Padidėjas minkštumas ir alyvuogės riebumo skonis yra sukurti dėl didelių kiekių oleino rūgšties, mononesočiųjų riebalų ir glūtamo rūgšties. Transformuojant alyvuogių liekanas po aliejaus spaudimo į vertingą pašarą gyvūnams, yra išsprendžiama alyvuogių atliekų tvarkymo problema, kuri dažnai lemia vandens, dirvožemio ir oro užsterštumą.

Alyvuogėmis maitinta jautiena gali būti apibūdinama, kaip viena puikiausių. Dėl jos šviesaus riebalo, padidėjusio marmuringumo Umami skonio ir minkštumo. Visi šie faktoriai įtakoja, kad alyvuogėmis maitintų galvijų mėsa yra pirmos klasės produktas.

Į mūsų įmonę alvyuogėmis maitintos jautienos mėsa atvyksta iš Jungtinės Karalystės. Puikiose Jorkšyro lygumose Wagyu galvijai yra auginami natūralioje ir nepakeistoje gamtos aplinkoje. Idealus variantas veisiant Wagyu galvijus yra itin rami juos supanti vietovė.