Receptai ir įrašai
Kaip išsirinkti žuvies produktus?
Gal būt kyla problemų, renkantis žuvies produktus? Štai keli dalykai į ką reikėtų atkreipti dėmesį: Vienas iš svarbiausių dalykų yra žuvies šviežumas. Skirtingai nei mėsa, žuvis savo naudingąsias medžiagas išlaiko iki 48 valandų, vėliau su kiekviena diena žuvies kokybės kreivė krenta žemyn. Taigi reikėtų rinktis šviežią, ką tik pagautą žuvį arba žuvį kuri buvo pagauta, apdorota ir...
Kaip išsirinkti jautieną?
Štai keli dalykai į ką reikėtų atkreipti dėmesį, renkantis jautienos produktus: Visų pirma labai svarbu yra produktų kilmė. Visuomet paklauskite pardavėjo, kur pagaminti ar iš kur atvežti šie produktai. Tai ypatingai svarbu renkantis jautieną, jeigu ant pakuotės nėra informacijos arba pardavėjas negali jos pateikti, gali būti kad ant savo stalo parsinešite karvieną, seno ar susirgusio...