Užsakymai nemokamai pristatomi į namus
Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
0.00
Krepšelis
0.00
Receptai ir įrašai

Šoninėje kepta ožiuko koja

Pieninio ožiuko koja pasižymi minkštumu ir švelniu skoniu. Šis patiekalas puikiai tiks šeimos vakarėliui. Šiame recepte sužinosite kaip gaminti ožiuko koją. Šis pieninis ožiukas atkeliauja iš Segovijos regiono Ispanijoje. Jums reikės: Pieninio ožiuko koja Bulvytės mažos kepimui 800g Laimas 1vnt Rozmarinas 3šakelės Česnakas 1vnt Žalios alyvuogės 100g Kukurūzų tortilija 8vnt Žalia paprika 1vnt Mėtos 20g...
Daugiau

Kepta Islandijos Bacala menkė

Daugiau

Duobėje kepti jautienos šonkauliai

Kartais norisi atrasti įdomesnių gaminimo būdų. Šį kartą parodysime Jums, kaip pagaminti brandintus jautienos šonkaulius duobėje.   Jums reikės Brandinti Black gold jautienos šonkauliai 100g rudas cukrus 20g rupios jūros druskos 5g cubeb pipirų 40g Amerikietiškų bbq prieskonių Sausus prieskonius sumaišome ir įtriname jais šonkaulius. Palaikome 30min, tuomet sukame šonkaulius į kepimo popierių ir ant...
Daugiau

Virta Bacala menkė

Daugiau
Norų sąrašas 0
Norų sąrašas Tęsti apsipirkimą